Dordt in Stoom 2020 afgeblazen!

Vol vertrouwen dat de Coronacrisis begin juni beheerst zou zijn, is de organisatie van het evenement “Dordt in Stoom” door het bestuur in de afgelopen maanden voortgezet. Echter, in de loop van maart werd het steeds duidelijker dat het houden van grote evenementen in de komende tijd een gevaar kan opleveren voor de volksgezondheid. In nauw overleg met de gemeente Dordrecht heeft het bestuur dan ook moeten besluiten “Dordt in Stoom 2020” af te gelasten.

Het evenement, dat dit jaar voor de 19e keer gehouden zou worden, zal niet worden verplaatst naar later dit jaar. De prognoses voor het verloop en de ontwikkeling van de pandemie geven eerder een aantal maanden dan weken aan. Het virus zal nog lang actief blijven en het bestuur van “Dordt in Stoom” acht dan de gevaren te groot. Het evenement brengt te veel mensen dicht en langdurig bijeen op kades, stoomschepen, stoomtrein en modelbouwshow.

Het volgende “Dordt in Stoom” evenement zal kunnen plaatsvinden op 20, 21 en 22 mei 2022.

Nadere info volgt.

Stichting Dordt in Stoom

Zie voor meer informatie: https://dordtinstoom.nl/.