Het treinenfeest van Stoomtrein Goes-Borsele is terug! Jong en oud kunnen weer genieten van indrukwekkende treinen, machines en nog veel meer. Beleef de kracht van stoom en diesel, met sissende machines, schelle fluiten en brullende motoren. Reis mee met de treinen en geniet van een dag vol spoorwegnostalgie.

Highlights

Stoomlocomotief 23 023 van Stoomstichting Nederland is te gast. Uniek, want zulke grote locs zie je hier normaal gesproken niet. Met bouwjaar 1952 is de loc ook nog eens een relatief jonge stoomloc. Een mooi contrast met onze eigen machines!

Andere gasten: Stoomlocomotief nummer 5 ‘Enkhuizen’ van Museumstoomtram Hoorn- Medemblik en dieselloc 2454 van Stichting 2454 CREW.

Samen met het eigen SGB-materieel en rijtuigen van Stoomstichting Nederland staan de drie gastlocs  garant voor een gevarieerde dienstregeling op de museumspoorlijn naar Hoedekenskerke.

Op het museumterrein in Goes zie je bovendien ook nog de elektrische posttrein mP 3029 en elektrisch treinstel Mat ’64 904, beide van Stichting 2454 CREW.

Kaartverkoop en informatie: https://www.destoomtrein.nl/agenda/sporen-naar-het-verleden/